se curata stiuca,se eviscereaza apoi se taie capul si se scoate cu grija pielea apoi se lasa sa stea in apa usor sarata.
se indeparteaza oasele iar carnea se trece prin masina de tocat.
ceapa si ciupercile se toaca marunt si se calesc impreuna in cele 2 linguri de ulei pana scade toata zeama lasata de ciuperci.
se lasa sa se raceasca apoi se adauga peste pestele tocat.
se adauga patrunjelul tocat fin,painea,oul si se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si cimbru.
se coase pielea de stiuca ca sa arate ca intreaga si se umple cu aceasta cumpozitie apoi se coase si capul.
in gura stiucii se introduce marul.
se aseaza intr-o tava,se toarna supa si vinul si se unge stiuca cu ulei de masline.
se da la cuptor pt aproximativ o ora.
din cand in cand se stropeste cu sosul din tava.
se serveste rece,taiata felii.
a mea nu este taiata pt ca am pregatit-o pt o prietena.
pofta mare!