Sardine la cuptor

de xana in Peste, 15 Feb 2018 | 5697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de sardine mici
  • 3 cepe mari
  • 5 catei de usturoi
  • 3 foi de dafin
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 praf de coriandru
  • 50 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cca 100 gr faina de grau
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine la cuptor:

Curatam si spalam bine pestii, apoi ii uscam cu ajutorul servetelelor.

Taiem ceapa si usturoiul julienne si le amestecam cu sare, piper, foile de dafin, vinul, jumatate din cantitatea de boia si cateva linguri de ulei de masline. Asezam ceapa in tava.

Faina o amestecam cu sare, piper, coriandru si restul de boia apoi trecem fiecare pestisor prin acest amestec si ii asezam unul langa altul peste ceapa.

Stropim cu inca 3- 4 linguri de ulei de masline si dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de cod pane in crusta de malai