Spuma de zmeura

de divainbucatarie in Dulciuri, 8 Iul 2011 | 3568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g zmeura
  • 4 albusuri
  • 180 g zahar
  • frunze de menta pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de zmeura:

Mixam albusurile cu zaharul pana devin o spuma foarte tare. Adaugam zmeura zdrobita si continuam sa mixam pana acestea se omogenizeaza compozitia.

Crema obtinuta va fi aromata si frumos parfumata. O servim imediat, sau o putem lasa la frigider 15 minute.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

mirela0911 1

08.07.2011, 23:27

cat de buna e

gaby_duceag 1

09.07.2011, 07:44

Facea mama

RuxyRux 1

09.07.2011, 12:49

Cand eram o copila invatasem sa fac spuma la ora de gospodarie de la scoala...o executam des si imi facea mare placere...arata superb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort "Spirala cu ciocolata alba si jeleu de zmeura"