Spuma de peste afumat

de gugugh in Peste, 16 Feb 2011 | 6788 vizualizari

 

o reteta simpla, gustoasa inspirata de la Anna Olson. merita incercata

 

INGREDIENTE

  • 250 gr peste afumat(eu am folosit macrou afumat 1 bucata)
  • 1 cutie pasta de branza (eu am folosit filadelfia de 125 gr)
  • 2 linguri suc lamaie(eu am folosit aproximativ 4 linguri)
  • frisca lichida cat sa se obtina o spuma fina
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de peste afumat:

Mixam totul in robotul de bucatarie si servim pe paine prajita sau pe mini clatite sarate

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de peste afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulou de somon afumat