Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor

de ala_oancea in Peste, 23 Sep 2009 | 12726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlete de rechin
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • ceapa verde
  • marar
  • cartofi
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • sare, piper
  • condiment picant (ardei iute, piper rosu, arahide)
  • rozmarin uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor:

Se aseaza cotletele in tava, se stopesc cu zeama de lamaie, se condimenteaza, se aseaza deasupra ceapa verde si mararul tocat si se stopesc cu ulei de masline.
Intr-o alta tava se aseaza cartofii si ceapa. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza si se amesteca. Deasupra, din loc in loc se aseaza rosiile.

Se pun tavile in cuptor, pestele sus, cartofii jos. Se lasa in cuptor vreo 30 de minute la 180C. Cartofii se pot lasa mai mult, depinde cat ii vreti de prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (8)

ala_oancea 1

23.09.2009, 23:30

Multumesc Rechinul l-am luat congelat, de la Real, pretul undeva la 12 lei/kg.

Bucataras Dragos 1

13.12.2009, 19:05

rechin...hmmm ....cred ca are gust bun eu nu am incercat

Bunica 1

30.01.2010, 11:50

Arata minunat ! Astazi am pus si eu la macerat cotlete de rechin.Reteta mai tarziu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de peste (platessa) cu sos beurre blanc si conopida picanta