Spanac sote

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 17 Mar 2018 | 10256 vizualizari

 

Se poate servi ca fel principal pentru cei care sunt in post.

Cu un ou ochi deasupra pentru cei care sunt pofticiosi.

Sau cu o friptura pentru cei gurmanzi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 10 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac sote:

Spanacul se curata de codite si se spala in mai multe ape (eventual frunza cu frunza).
Intr-o tigaie inalta incingem uleiul.
Usturoiul trebuie apasat un pic cu lama unui cutit (asa isi lasa toata aroma).
Calim pentru cateva secunde cateii de usturoi.
Apoi adaugam tot spanacul.
Ne trebuie o tigaie inalta sa intre tot spanacul, chiar daca el scade foarte mult.
Lasam pe foc pentru 10 minute, amestecand constant.
Condimentam cu sare.

TIPS-URI

1

incercati sa nu fierbeti spanacul, cel mult sa-l opariti daca este neaparat nevoie. Aceasta regula ar trebui aplicata cam la toate legumele

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]