- o conopida;
- o jumatate de gogosar rosu;
- o cutie (300 g) porumb dulce;
- 50 g cascaval ras;
- 2 oua;
- sare, piper;
- sos:
- 200ml smantana lichida,
- o lingura smantana;
- 150g cascaval,
- 50 g mozzarella,
- un cub de unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sos alb:
- Am fiert conopida in apa cu sare, 15min, apoi am asezat-o intr-un vas termorezistent.
- Am taiat gogosarul feliute si l-am adaugat peste conopida, apoi am pus si porumbul si am presarat cu sare si piper.
- Pentru sos, am pus untul in tigaie, am adaugat cascavalul si mozzarella date pe razatoare, apoi smantana, am amestecat si le-am lasat pe foc 2 min.
- Am adaugat sosul peste conopida.
- Am batut doua oua cu sare, le-am pus pe deasupra, apoi am presarat cascaval ras.
- Am bagat vasul 20 min in cuptor, pana s-a rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.