Ciuperci cu otet balsamic de mere

de Mitinita in Mancaruri de legume, 10 Oct 2014 | 3834 vizualizari

 

Otetul balsamic de mere se poate inlocui cu otet de mere sau cu un otet de 5%

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de kg de ciuperci
  • 2 linguri de otet balsamic de mere Kotanyi
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 lingurita lime
  • 50 ml apa (daca e nevoie)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu otet balsamic de mere:

Curatam ciupercile si le taiem in jumatate.

Punem intr-o tigaie ciupercile si adaugam otetul balsamic,zaharul si ustoroiul zdrobit.

Calim cam 10 minute si adaugam putina apa daca e nevoie.

Cand sunt aproape gata ,adaugam sosul de soia si lime. Chiar inainte de a scoate din tigaie,adaugam cativa stropi de otet balsamic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu otet balsamic de mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci a la Grec