Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2014 | 5539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. spanac proaspat
  • 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 cescuta hrisca
  • 1 linguita bobite de mustar
  • 3 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 ardei grasi galbeni/verzi
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite amidon alimentar
  • bucati de soia, 100 gr.
  • 1 lingurita delikat
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta:

Curatam spanacul, il spalam in mai multe ape si il oparim 5 minute in apa cu sare.

Ciupercile si ardeii se curata si se spala.

Se taie fasii si se calesc in 3 linguri de ulei impreuna cu bobitele de mustar, sare si piper dupa gust. Adaugam 1 cescuta de hrisca, 1 cescuta de apa si lasam sa fiarba pana scade apa si se umfla hrisca.

Lasam amestecul obtinut sa se racoreasca, apoi il trecem prin robot impreuna cu spanacul.

Cateii de usturoi se curata, se taie bucatele si se calesc in 2 linguri de ulei.

Adaugam amestecul maruntit de spanac, ciuperci si hrisca iar peste acesta turnam laptele in care am dizolvat amidonul.

Asezonam cu sare si piper dupa gust, amestecam in continuu si fierbem sosul la foc mic cca 15 minute.

Intr-o craticioara separata fierbem soia in apa cu delicat. Scurgem bucatile de soia, le prajim apoi in ulei pana se rumenesc usor.

Servim mancarea de spanac, hrisca si ciuperci cu bucati de soia  prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

28.11.2014, 21:12

Nu multumesc,raman la fasole...

dantes 1

29.11.2014, 08:13

Bun!

Adele 1

29.11.2014, 09:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ciuperci varianta mamei