MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri reci si acre cu ou:
- cremvrustii se taie in 3
- castraveciorii murati si gogosarii se taie felii
- ouale fierte se feliaza cu aparatul
- peste felia de sunca se aseaza felia de branza topita, iar pe mijlocul feliei se pun, una langa alta, oul, castravetele, gogosarul si cremvrustiul, dupa care se releaza cat se poate de strans
- rulourile se pun pe un platou cu cartea ce se suprapune in jos, astfel incat greutatea sa apese pe ea, pentru a se fixa
- se dau la rece o noapte, acoperite cu o folie de alimente
- inainte de servire, se taie fiecare rulor in 2-3 bucati, pe diagonala.
Incercati si voi! Infrumuseteaza platoul de aperitive!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri reci si acre cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cand am vazut poza ma gandeam ca ti-a luat o zi intreaga sa le prepari,iar acum nu imi vine sa cred cat de repede pot fi gata aceste delicii,arata uimitor de bine