Spanac cu branza de vaci la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 24 Mar 2013 | 5256 vizualizari

 

O alta varianta pentru prepararea spanacului

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac congelat
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 3 catei usturoi
  • 1 cutie branza de vaci
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cateva linguri pesmet (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza de vaci la cuptor:

Se pune untul intr-o cratita pe foc, se adauga usturoiul si spanacul congelat.

Se amesteca pentru a se desface spanacul si a se omogeniza.

Se adauga laptele amestecat cu faina, si se amesteca bine.

Se adauga branza de vaci si condimentele si amestecam pana se omogenizeaza.

Se unge un vas termorezistent cu unt si se aseaza compozitia.

Eu am mai pus cateva linguri de pesmet pentru a fi mai densa compozitia.

Se da la cuptorul preincalzit la 180°C.

Se lasa 25-30 de minute.

La jumatatea timpului am pus oul deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate adauga smantana si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza de vaci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz - Super rapida si delicioasa

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac sote