Spanac cu branza de vaci la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 24 Mar 2013 | 5039 vizualizari

 

O alta varianta pentru prepararea spanacului

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac congelat
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 3 catei usturoi
  • 1 cutie branza de vaci
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cateva linguri pesmet (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza de vaci la cuptor:

Se pune untul intr-o cratita pe foc, se adauga usturoiul si spanacul congelat.

Se amesteca pentru a se desface spanacul si a se omogeniza.

Se adauga laptele amestecat cu faina, si se amesteca bine.

Se adauga branza de vaci si condimentele si amestecam pana se omogenizeaza.

Se unge un vas termorezistent cu unt si se aseaza compozitia.

Eu am mai pus cateva linguri de pesmet pentru a fi mai densa compozitia.

Se da la cuptorul preincalzit la 180°C.

Se lasa 25-30 de minute.

La jumatatea timpului am pus oul deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate adauga smantana si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza de vaci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ochiuri