Mancare de dovlecei

de dantes in Mancaruri de legume, 21 Sep 2017 | 4522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 50 g unt
  • 1 lingura de faina
  • 100 ml lapte
  • 1 legatura de marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei:

Dovleceii se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare si se scurg de lichid.

Intr-un vas, punem la topit untul si adaugam la calit dovleceii. Cand sunt pe jumatate gata, adaugam faina dizolvata in lapte, mararul tocat marunt si saram dupa gust, daca doriti, puteti adauga si o lingura cu concentrat de legume.

Lasam totul sa fiarba pana scade lichidul si se fac dovleceii.

Se pot servi ca atare sau alaturi de snitele, friptura, carne la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]