Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugand mazarea in ultimele 2 minute de fierbere.Intre timp caleste prazul in 1 lingura ulei de masline pana cand s-a inmuiat, aprox.5 minute.Adauga la praz 1 lingura pesto si 3 linguri apa in care au fiert pastele si lasa totul sa fiarba cateva minute.
Scurge pastele si mazarea si adauga-le la prazul din tigaie, amestecand totul impreuna.Imparte pastele in 4 farfurii, presara-le cu cheddar si serveste-le.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola