Fiind reteta cu numarul 100, asa cum am vazut ca se obisnuieste :), e moment de sarbatoare!
Astfel, dedic intreaga mea activitate de pe site tuturor celor care mi-ati fost alaturi de fiecare data, chiar daca uneori, poate, reteta nu isi merita laudele! Va multumesc pentru ca existati, pentru ca aici ma simt ca intre prieteni si pentru ca imi simt munca apreciata! Va imbratisez cu drag si va pup! MULTUMESC! Si in mod special, vreau sa ii multumesc sotului meu drag!
Punem carnea la prajit pentru jumate de ora, si separat, fierbem spaghetti-le, in apa cu putina sare. Intr-o alta craticioara, punem la calit, legumele feliate impreuna cu kaiser-ul si condimentele. Cand carnea este bine patrunsa o adaugam alaturi de legume si lasam sa fiarba impreuna pentru 5 minute. Punem si pastele fierte, adaugam bulionul si supa si lasam sa fiarba impreuna pana scade suficient.
Inainte de servire se presara patrunjel proaspat.
Sa aveti pofta!