O mancare usoara, plina de culoare si gust, asta datorita condimentelor Delikat. Chiar daca este o mancare simpla, cu ajutorul amestecului de ierburi si boia si a ierburilor italiene de la Delikat, mancarea a capatat un gust bogat si plin de savoare!
"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Mai intai se pun spaghetele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor. Cand sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet rapid de apa rece si se lasa la scurs.
Se spala legumele. Dovlecelul se spala bine si se taie felii subtiri, cu tot cu coaja.
Se pune intr-o craticioara uleiul la incins. Se adauga dovlecelul si se amesteca din cand in cand.
Se taie ardeiul verde si rosu julienne. Se adauga peste dovlecel intai cel verde, se amesteca bine, apoi se adauga ardeiul rosu. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat Delikat dupa gust si se lasa sa se caleasca legumele.
Cand sunt gata, se pun in cratita si spaghetele si se amesteca. Spre final se adauga amestecul de ierburi si boia si ierburile italiene Delikat. Se amesteca bine totul si se mai lasa 2-3 minute pe foc.
Se servesc cu parmezan ras deasupra.
Pofta buna!
1
Daca se renunta la parmezan, poate constitui o mancare de post grozav de buna!