Spaghete cu ceapa verde si ciuperci

de Bya Ralu in Spaghete, 23 Mar 2015 | 6508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fire de ceapa verde
  • 100 g ciuperci
  • spaghete
  • 1 catel de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • unt
  • parmezan ras
  • sare/piper/oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu ceapa verde si ciuperci:

Ceapa verde se curata, se spala bine sub jet de apa rece si se taie feliute, se pune la calit in ulei de masline.

Ciuperciile (am avut direct la tava taiate), se spala bine si se taie bucati mai mici, se adauga peste ceapa si se lasa sa se caleasca impreuna, adaugandu-se si usturoiul pisat.

Se stinge cu vinul alb, se lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul. Se adauga putin unt si fulgi de chilli.

Pastele se fierb separat intr-o oala cu apa si sare, se lasa timpul care scrie pe cutie, se strecoara si se adauga in tigaie peste ciuperci.

Se pun condimentele, se amesteca bine si se servesc cu parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ceapa verde si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Beef Stroganoff