Sos pesto rosu

de Bucataras in Pt. paste, 23 Mai 2009 | 13315 vizualizari

 

Sos cu busuioc, se prepara la rece ...

 

INGREDIENTE

  • 25 gr frunze proaspete de busuioc
  • 25 gr patrunjel proaspat frunze
  • 25 gr seminte de pin
  • 6 rosii uscate in ulei, scurse si strecurate
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 6 linguri ulei de masline
  • 55 gr parmezan ras
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 - 3 catei de usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pesto rosu:

  1. Puneti busuiocul, patrunjelul, semintele de pin si usturoiul taiat marunt, rosiile uscate, pasta de rosii si uleiul de masline intr-un blander pina se amesteca bine si compozitia este destul de omogena
  2. Adaugati parmezanul si condimentele si mai amestecati putin

Serviti sosul rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pesto rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]