Sos georgian pentru carne

de Lau in Sosuri, 22 Noi 2019 | 5531 vizualizari

 

Multumesc Ksenya pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 3 kg corcoduse rosii
  • 6 catei de usuturoi
  • busuioc(rosu am avut eu si congelat)
  • 2-3 linguri zahar
  • 1/2 lingurita piper
  • sare dupa gust
  • 1 ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos georgian pentru carne:

Spalam corcodusele, inlaturand frunzele si coditele.

Punem intr-o oala 250 ml apa si corcodusele, le punem la fiert.

Cand sunt fierte, le strecuram intr-o sita si cu o lingura, le pisam pentru a obtine pasta.

Pasta obtinuta o adaugam intr-o oala cu ingredientele de mai sus si punem la foc sa fiarba ccca 10-20 min, pana ce se formeaza un sos gros.

Punem compozitia in borcane sterilizate si le invelim cu o patura pana ce se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos georgian pentru carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

Pui cu portocale și lime la cuptor -  Rețeta simplă pentru un preparat savuros și aromat

pe 24.01 la 14:47

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tkemali - sos georgian pentru carne