Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot

de Ksenya in Slow Cooker, 28 Oct 2020 | 2865 vizualizari

 

 
Este un sos foarte bun care este apreciat de toata lumea.
 Procesul de pregatire este de durata cam 4 ore la foc. De aceea faceti portii mari si congelati sau cum am facut eu, la borcan.
 Insa pentru a il prepara mai relaxat, recomand slow cookerul, este mult mai usor.
 Nu trebuie pazita oala ca sa nu lipeasca, legumele ies intregi.
 Sosul este mult mai bun.
 Acest sos este ideal pentru burlaci, studenti sau pentru incepatorii din bucatarie.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 700 g de carne tocata vita
  • 3-4 cepe tocate marunt
  • 4 linguri ulei
  • Jumatate de punga legume congelate pentru ciorba
  • O cutie de paste de tomate
  • 50 grame unt
  • Sare dupa gust
  • Piper dupa gust
  • O lingurita busuioc uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot:

 

Punem aparatul slow cooker Crock Pot pe modul High, adaugam uleiul, asteptam sa incalzeasca bine, dupa care adaugam ceapa, acoperim cu capac si lasam sa inmoaie bine.

 Adaugam carnea, amestecam si acoperim din nou. Cand carnea s-a sigilat complet fara sa aiba urme de sange, adaugam legumele si lasam 3 ore la modul low.

 Adaugam pasta de tomate si mai lasam o ora.

 La sfarsit adaugam untul, sarea, piperul si busuiocul, amestecam, mai lasam 10 minute.

 Umplem borcanele cu compozitie fierbinte, (capacele si borcanele sterilizate in prealabil).

Inchidem bine si le dam sub patura pana se racesc complect.

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Deoarece timpul de preparare este lung,gatiti cantitati mai mari .

2

Se mentine foarte bine si la congelator in cutii

3

Daca doriti mai multe legume puteti aadauga mai mult de jumatate de punga.

4

Puteti pregati si lasagnia

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos ragu la borcan gatit la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot