Plum sauce

de Mitinita in Sosuri, 25 Sep 2011 | 5239 vizualizari

 

Iata un alt produs care se gaseste mai greu in magazinele noastre (eu inca nu l-am depistat) dar care se poate face si acasa! Este intalnit in bucataria chinezeasca si se serveste pe langa spring rolls,Peking duck.

Ingrediente:
250 gr prune
2 linguri otet
2 linguri sos de soia
1 lingurita usturoi pudra
1/4 lingurita de ghimbir pudra Kotanyi
varf de cutit de ardei iute

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 250 gr prune
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1/4 lingurita de ghimbir pudra Kotanyi
  • varf de cutit de ardei iute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plum sauce:

 

Se scot samburii si se mixeaza prunele pana se obtine o pasta.

Se amesteca impreuna cu restul ingredientelor si se pun intr-o craticioara.

Se tin pe foc mediu pana se obtine un sos si se amesteca des.

Se pune continutul intr-un borcan sterilizat si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plum sauce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]