Sos de ciuperci cu carne

de dantes in Porc, 8 Mar 2015 | 3984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 300 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 100 ml.smantana
  • 200 ml.vin alb
  • 2 linguri de mustar
  • 50 g faina
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ciuperci cu carne:

Ciupercile se taie in felii si se pun la calit in unt.Carnea se taie in felii subtiri se trece prin faina si se rumenesc cam 2 minute pe fiecare parte in ulei se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se stinge cu vin,se adauga mustarul,smantana si ciupercile calite si se lasa pe foc pana cand carnea este bine facuta.

Se serveste cu garnitura preferata,orez,legume,piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]