Sorbet de capsuni

de tammar in Dulciuri, 20 Sep 2013 | 4794 vizualizari

 

Un sorbet absolut divin!! Va v-a placea cu adevarat!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni mari si zemoase
  • 500 g zahar brun
  • 1/2 albusuri de ou
  • 1 lamaie (zeama)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de capsuni:

Spalam cu grija capsunile si le curatam de codite,le punem intr-un blender impreuna cu zaharul si siropul de la lamaie, apoi le mixam. Punem sorbetul intr-un vas si-l lasam la frigider pentru 30 de minute. Daca avem aparat de facut inghetata refrigereaz-o 10 minute, daca nu,  o turnam intr-o cutie de plastic cu capac si o lasam la congelator, verificam dupa o ora, daca a facut crusta pe margini, ia-o si rastoarn-o intr-un vas si mixeaz-o cu mixerul,repeta operatiunea de 3 ori,o ora in frigider,o mixam ,iar in frigider o ora si asa pana repetem de 3 ori,pana obtinem e creoasa.

Batem albusurile bine sile incorporam cu aparatul in functiune.Cand s-a intarit sorbetul o putem pune in cupe cu topping de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sorbet de capsune