Biscuiti vanilati cu fulgi de ciocolata

de dakris in Dulciuri, 17 Apr 2012 | 4036 vizualizari

 

Pentru ca aveam o multime de oua de ciocolata prin frigider, am maruntit o parte din ele cu un cutit si am facut acesti biscuiti minunati care copiilor le plac foarte mult. Sunt dulci, aromati si crocanti...deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 1 ou
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g zahar tos
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 250 g faina
  • 100g fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti vanilati cu fulgi de ciocolata:

 

Untul se mixeaza bine cu zaharul, apoi adaugam  oul batut si amestecat cu esenta de vanilie. Se incorporeaza faina si praful de copt apoi fulgii de ciocoalata.

Aluatul astfel format se intinde cu facaletul pe o hartie de copt si se taie in diverse forme.

Se aseaza formele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu 2-3 cm intre ele. Se introduc in cuptorul preincalzit si se coc la foc mediu 15 min (pana se rumenesc un pic marginile). Se lasa la racit pe suprafata plana (platou sau chiar pe hartia de copt asezata pe planseta).

Se pastreaza in cutii inchise etans.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti vanilati cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Laly 1

18.04.2012, 12:09

Ce bunatate

Sim0na 1

18.04.2012, 14:49

dakris 1

18.04.2012, 19:30

va multumesc pt aprecieri! Cu adevarat buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane caramelizate si stafide - pentru Bucatarasi