Snitele din ficatei de pui

de Oana in Ficat, 6 Mar 2010 | 23162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ficatei de pui
  • 50 g cascaval ras
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din ficatei de pui:

Ficateii se curata si se spala bine, apoi se zdrobesc cu furculita. Ouale se amesteca cu faina, apoi se toarna amestecul peste ficatei. Se adauga cascavalul ras si pesmetul, sare si piper si se omogenizeaza bine. Se prajesc in ulei incins, snitelele se pun in tigaie cu o lingura, apoi se presara deasupra putin pesmet. Se intorc apoi pe partea cealalta pana se rumenesc. Se scot pe un servet absorbant de bucatarie.

 

Multumim Epurasa2bb pt. reteta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mariac 1

28.03.2010, 20:54

nu am mancat dar o sa incerc ,imi place ficatul

Oana 1

01.04.2010, 11:34

Am facut acum cateva zile la cuptor, un deliciu Toata compozitia am turnat-o intr-o tava rotunda de iena, am pus niste unt deasupra si am bagat la cuptor, a iesit sub forma de placinta/tarta, excelenta

Bya Ralu 1

14.06.2012, 15:18

nu am mai papat asa!cred ca sunt gustosi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu garnitura de orez