Ficatei inabusiti

de Miha in Ficat, 16 Mai 2009 | 12434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei
  • ceapa verde (numai partea alba)
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei inabusiti:

Ceapa curatata se taie marunt si o punem la calit in ulei si cateva linguri de apa.Nu se prajeste,se dau doar cateva clocote.Se adauga bulionul dizolvat in putina apa,apoi ficateii curatati de pielite.

Se acopera cu un capac si se fierb pana scade sosul.

Se servesc cu mamaliguta si presarati cu verdeata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei inabusiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

17.05.2009, 22:51

Multumesc Luminita!

Oana 1

18.05.2009, 18:17

Miha, foarte tare! Lui Vlad pot sa-i spun in toate felurile, daca am zis ficatel s-a taiata macaroana . Oricum simte imediat gustul!! cu chiu cu vai a mancat juma de ficatel, dupa 2 ani de pauza
Arata super ficateii tai cu mamaliguta

Miha 1

21.05.2009, 12:38

Multumesc Oana!


Asa e si Robert,dar uneori il mai pacalesc.
El spre exemplu,nu suporta sa vada ardeiul rosu in mancare. Intre noi fie vorba,seamana cu ta-so,adica e mai...ciudatel. Dar e frumos ca ma-sa.
Intr-o zi am facut greseala sa pun un ardei de asta rosu in ciorba si bineinteles ca n-a mai vrut sa manance. Cu chiu cu vai l-am pacalit ca nu e ardei,ci loboda.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure unguresc (cu ficăţei la tigaie) a la Anca