Snitele de porc aromate

de Corinuta in Porc, 6 Apr 2013 | 2745 vizualizari

 

Sunt putin altfel, daca va place sa incercati arome noi, va recomand :)

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g cotlet de porc feliat
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
  • 1/2 lingurita usturoi granule
  • sare, piper
  • ulei sau untura pentru prajit 5-6 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc aromate:

Se spala si se usuca feliile de cotlet, apoi se bat cu un ciocan pentru carne pana isi reduc grosimea la jumatate. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa se odihneasca jumatate de ora.

Se amesteca intr-o farfurie faina cu usturoiul si rozmarinul. In alta farfurie se bat ouale.

Se incinge uleiul in tigaie. Se dau feliile de carne prin faina, apoi prin ou si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe un servetel de hartie care sa absoarba uleiul.

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

Cea mai buna grasime ptr prajirea snitelului este cea de porc

2

Ca sa nu va murdariti pe maini treceti doar jumatate din bucata de carne prin faina si ou, apoi cealalta jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

06.04.2013, 22:04

deyutzky 1

07.04.2013, 11:51

gust si eu unu

Bya Ralu 1

26.01.2014, 19:44

super bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele pufoase cu usturoi