Snitele de porc

de Valclaudia in Porc, 27 Apr 2014 | 6810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc proaspata
  • 3 oua
  • putina apa milerala (cca 50 ml)
  • 6 linguri faina alba
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura frunze uscate si zdrobite de telina
  • ulei pentru prajit
//
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Taiem pulpa de porc felii (groase de un deget).

Batem feliile cu ciocanul de snitele pe ambele parti pana obtinem gosimea dorita.

Condimentam cu putina sare si un praf de piper alb.

Spargem ouale intr-un castronel, adaugam frunza uscata si zdrobita de telina, putina sare si piper, amestecam totul cu furculita, punem apa minerala si faina, amestecam cu grija sa nu se formeze cocoloase.

Obtinem un amestec cremos prin care vom trece snitelele inainte de a le praji in baie de ulei.

Le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces si servim.

Pofta buna!

 

 

  //
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc natur