Snitele

de Ancutsa in Porc, 3 Oct 2016 | 2704 vizualizari

 

Snitelele sunt preferatele mele si le mananc cu placere oricand.

 

INGREDIENTE

  • Cotlet sau pulpa de porc feliata (cam 10 bucati);
  • 2 oua batute bine;
  • 1 tava cu pesmet amestecat cu faina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele:

Se bat feliile de pulpa de porc cu ciocanelul de snitele, se tavalesc prin ouale batute bine, apoi prin pesmetul amestecat cu faina si se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.

 Se servesc alaturi de salata de legume.

 

 

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/08/snitele.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu pilaf de orez