Snitel din piept de pui

de Lorra in Pui, 7 Feb 2012 | 4552 vizualizari

 

Ador orice preparat din carnita de pui, iar acesta este delicios si simplu de facut...preferat de copii :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. piept pui dezosat
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare dupa gust
  • ulei ptr. prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui:

Se spala si se feliaza pieptul de pui in bucati potrivite, apoi se bate cu ciocanelul pe o singura parte si se sareaza dupa preferinta.
Intre timp se bat ouale intr-un bol cu un praf de sare, iar faina si pesmetul se aseaza separat in cate o farfurie.
Se trece fiecare bucata de carne prin ou - faina - ou - pesmet si se pun la prajit in tigaia cu uleiul deja incins.

Fetita adora snitelul de pui si floricelele din morcov crud :)))

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui parmigiana