Snitel de pui cu spanac

de cristeena20 in Pui, 13 Apr 2013 | 4908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui dezosate
  • sare, piper, 1 ou, faina, ulei
  • usturoi
  • spanac (congelat- sau proaspat)
  • 2 cani lapte
  • 2 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu spanac:

- Pregatim carnea pentru snitele. Feliem (nu ff subtire) si le batem cu ciocanul. Presaram cu sare si piper. Lasam sa stea asa cca 1-2 ore la frigider acoperite.

- Pentru spanac eu am folosit congelat si gata fiert. Daca folositi proaspat se spala si se pune apa la fiert. Cand da in clocot punem spaacul, lasma sa fiarba cca 5-7 minute si strecuram , apoi il tocam cu cutitul .

- Carnea o dam prin faina si prin ou batut , apoi o prajim in ulei incins.Snitelele le scoatem pe hartie absorbanta.

- Pentru spanac, intr.o cratita punem ulei cu usturoi pisat (cca 2-3 catei) si cand capata culoare adaugam 2 linguri de faina. Lasma sa se caleasca putin si adaugam lapte , amestecand bine cu telul s anu s efaca cocoloase. Adaugam spanacul scurs si lasma sa fiarba, amestecand mere, pana devine cremos. Punem sare dupa gust.

- se serveste cu snitele si ridichi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

cristeena20 1

14.04.2013, 12:49

multumesc mult de aprecieri!!

cristeena20 1

14.04.2013, 12:50

Buni..a fost saptamana trecuta

Rocsi 1

14.04.2013, 20:50

Iau doar snitel daca nu te superi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tajina de pui tunisiana