Snitel cu cascaval

de Sidy in Porc, 6 Sep 2010 | 7677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc
  • 3-4 oua
  • 100 g faina
  • 150 g cascaval
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel cu cascaval:

Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si se bat bine pe ambele parti.
Se asezoneaza snitelul si se lasa 30 minute la rece.

Cascavalul se taie felii subtiri de 1/2 cm care se pun pe jumatatea de felie de snitel si cealalta jumatate se pliaza peste cascaval.
Se da snitelul prin faina si prin oul batut apoi se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti.

Daca nu sta cascavalul in snitelul pliat, atunci prindem snitelul cu scobitoare.

Dupa ce s-au prajit se scot snitele pe servetele absorbante. Se serveste cu cartofi piure si cu salata de ardei copti. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

06.09.2010, 23:06

si stomacu' meu,trei

Laly 1

06.09.2010, 23:48

Draga Sidy nu puteam lipsi de la o asa bunatate

dentistutza 1

09.09.2010, 16:45

off Sidy faci niste minunatii...toate bunatatile tale ma fac sa salivez...acum chiar as gusta un snitelus dásta frumos de la tine....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]