Pentru blat mixam albusurile spuma cu un praf de sare apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana devine o bezea lucioasa si tare. Adaugam uleiul, nucile si faina amestecata cu praful de copt si cacaua cernute.
Tapetam o tava 35/25 cm cu folie/hartie de copt si bagam blatul la cuptor pentru 25 de min(testul scobitorii)
Lasam blatul la racit si punem ciocolata alba topita peste el. Dam la rece si intre timp ne apucam de crema caramel.
Punem zaharul la caramelizat iar cand a prins o culoare maro nu foarte inchis stingem cu untul taiat bucatele.Separat amestecam faina cu laptele caldut si turnam peste caramel amestecand continuu pe foc mic pana se ingroasa(cel putin 15 min)
Intindem crema rece uniform peste blat si dam la frigider prajitura pentru minim 6 ore(eu am lasat-o peste noapte)
Portionam prajitura sub forma de batoane mai groase si glazuram cu ciocolata.