Shaorma cu piept de pui la gratar

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2010 | 9375 vizualizari

 

Azi ceva simplu si gustos, shaorma cu piept de pui la gratar.De data aceasta nu am facut eu foile de shaorma pentru ca le aveam deja cumparare in casa dar am ochit la Adi Hadean o reteta si data viitoare cand fac o sa le testez si sper sa imi iasa atat de prezentabile incat sa le postez .

 

INGREDIENTE

  • de aceasta data eu am folosit pe langa foile de shaorma,
  • piept de pui facut la gratar,
  • salata verde,
  • ceapa verde,
  • cateva ciuperci champinion facute tot la gratar,
  • cateva felii de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • pentru dresaj
  • un fir de maioneza sau iaurt gras cu usturoi si verdeturi.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma cu piept de pui la gratar:

Preparare: se taie pieptul de pui fasii inguste si se condimenteaza cu sare si piper, eu am mai adaugat peste el un fir de ulei de masline pentru ca imi place aroma care i-o da dar nu este obligatoriu. Se prajeste intr-o tava neaderenta, eu am folosit Tefal care sincer vorbind isi merita renumele …zic asta  de fiecare data cand le folosesc.

Pana se face puiul pregatim restul ingredientelor si facem la gratar separat si ciupercile taiate felii. Se incalzesc foile de shaorma, eu le pun in tigaie pret de mai putin de un minut pe fiecare parte si se demareaza operatiunea. Punem la baza salata si apoi carnea peste ea .

 Adaugam a doua parte de salata, in cazul meu rondele de rosii si ceapa verde.  La sfarsit adaugam ciupercile la gratar, condimentam daca mai trebuie cu putina sare si piper ( proaspat macinat ) si garnisim cu maioneza sau sos de iaurt.

 Faza cu rulatul e diferita in functie de marimea foii. Personal le prefer pe cele mai mici , umplute cu o cantitate generoasa de ingrediente si rulate simplu prin impachetarea marginilor si apoi fixare cu o scobitoare.

 Sincer vorbind mi-a placut foarte mult rezultatul plin de culoare si arome, promit sa revin cat de repede reusesc si cu varianta de post.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Dana_Retetegg 1

23.11.2010, 14:29

Wow ce bunatateee E de 1000 de ori mai aspectuoasa decat la fast food

Gurmanzii 1

12.01.2011, 23:53

Ce bunatate!

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 00:18

interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana la cuptor