Shakshuka cu rosii

de Lau in Mancaruri de legume, 8 Noi 2017 | 3419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 conserva de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • 3-4 oua
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shakshuka cu rosii:

Calim ceapa tocata in uleiul incalzit, impreuna cu sare, adaugam usturoiul pisat, amestecam si lasam cca. 1 min, dupa care adaugam rosiile, zaharul, foaia de dafin, piper.

Acoperim si lasam pe foc sa fiarba cca. 10 min, amestecand din cand in cand.

Spargem ouale peste sos, adaugam sare si piper peste ele, acoperim si lasam sa fiarba la foc mic pana cand ouale sunt facute.

Luam tigaia de pe foc, adaugam cascavalul ras deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Shakshuka cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de spanac cu sos de rosii si usturoi, reteta rapida pentru o masa delicioasa