Sendviş cu ton

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 5054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  chiflă proaspătă
  • cremă de brânză natur Delaco
  • ton bucăţi din conservă
  • roşii
  • cepă verde
  • mărar sau altă verdeaţă pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendviş cu ton:

Chifla tăiată în două pe orizontală o ungi din belşug cu un strat generos de cremă de brânză. Aşezi roşia tăiată rondele şi pui apoi tonul scurs bine. Ornezi cu verdeaţă (mărar / pătrunjel / rucola) şi eventual cu capere.

Cost/porţie: 3 Lei

Timp de preparare: max. 5 minute

TIPS-URI

1

 este foarte uşor să-ţi prepari senvişuri gustoase, arătoase şi sănătoase cu crema de brânză natur Delaco? Are doar 9,5% grăsime şi este extra cremoasă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendviş cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]