Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Iul 2016 | 3496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata nu foarte mare
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 6 felii de paine din tarate cu seminte
  • 40 de grame branza Gouda cu trufe si Prosecco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco:

Se taie vanata felii longitudinale, nu foarte subtiri care se ung cu ulei si se presara cu sare si pieper. Se gatesc pe un gratar fierbinte cateva minute, pe parte, pana se inmoaie. Se transfera pe o farfurie. 

Se taie branza fasii foarte subtiri. 

Se constuiesc sandvisurile adaugand intre doua felii de paine, fasii de vanata si branza. 

Se gatesc pe un gratar fierbinte, la foc mediu, cateva minute, pana devin crocante si branza s-a topit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (5)

dantes 1

16.07.2016, 08:23

Bun!

Gherca Daniela 1

16.07.2016, 09:24

ce bun trebuie sa fie!

Rocsi 1

16.07.2016, 22:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

ieri la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]