Semilune cu ricotta si sunca

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2011 | 4139 vizualizari

 

Aceasta este prima reteta care o postez , sper sa nu gresesc ceva. Reteta este foarte simpla si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 230g foietaj
  • 200 g ricotta
  • o felie de sunca taiata gros
  • ulei de masline
  • sale
  • piper
Portii: 18
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semilune cu ricotta si sunca:

Se taie in cuburi mici sunca si se prajeste in 2/3 linguri de ulei de masline.

Intr-un bol se pune ricotta si se amesteca cu sunca prajita si se adauga sare si piper la placere. Se intinde foietajul si se taie in discuri, si in mijlocul discurilor se pune o lingurita din compozitie. Se inchide la semiluna si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Se coace la 220° timp de aproximativ 10 minute. In cuptorul meu se coc mai repede, deci timpul e indicativ, depinde de cuptorul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Semilune cu ricotta si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kamy 1

28.03.2011, 23:47

bine ai venit bunee chestiile alea si eu fac des

mirela0911 1

29.03.2011, 13:41

Tare bune sunt bun venit!

esmerandra 1

30.03.2011, 00:45

alinutza1983 : da am folosit forma de ravioli dar nu am uns cu ou inainte sa le pun la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta tărănească cu ciuperci si sunculita