Semilune cu ricotta si sunca

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2011 | 4140 vizualizari

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

28.03.2011, 08:03

Cred ca sunt delicioase bine ai venit

aziz 1

28.03.2011, 08:24

MotanLaOale 1

28.03.2011, 08:32

Anamaria7 1

28.03.2011, 08:42

bun venit, esmerandra! semilunele tale sunt grozave!

divainbucatarie 1

28.03.2011, 09:09

elena1988 1

28.03.2011, 09:14

Bun venit!!!

deyutzky 1

28.03.2011, 09:40

esmerandra 1

28.03.2011, 09:53

multumesc mult.... sunt foarte bune si foarte rapide de facut.
trebuie sa ma obisnuiesc cu site-ul... inca nu am inteles cum se aduna galbeni ecc... dar sper sa reusesc sa pun bine retetele...ca doresc o zi cat mai placuta

mamaieelena 1

28.03.2011, 09:58

Lau 1

28.03.2011, 10:13

bine ai benit arata super

Rocsi 1

28.03.2011, 11:14

bine ai venit!!tare frumusele semilunele

Furnicuti 1

28.03.2011, 18:08

foarte buna ideea asta de aperitiv, simplu, rapid si de efect

LUK 1

28.03.2011, 19:19

buna idee

alinutza1983 1

28.03.2011, 22:39

frumusele semilunele! ai folosit forma speciala?( e cea pentru raviolli?) P.S : ai uns cumva cu ou semilunele inainte de a le pune la copt?

kamy 1

28.03.2011, 23:47

bine ai venit bunee chestiile alea si eu fac des

mirela0911 1

29.03.2011, 13:41

Tare bune sunt bun venit!

esmerandra 1

30.03.2011, 00:45

alinutza1983 : da am folosit forma de ravioli dar nu am uns cu ou inainte sa le pun la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea