Bucură-te alături de Andra Mihail de o rețetă clasică de cordon bleu cu pui, brânză și șuncă. Află pașii simpli pentru a pregăti acest preparat delicios și impresionează-ți familia și prietenii cu un fel de mâncare irezistibil de gustos.
Pentru a pregăti Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă, ai nevoie de următoarele ingrediente: piept de pui, muștar, ouă, făină, pesmet, șuncă și cașcaval.
Cum se prepară Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă:
Tranșează pieptul de pui astfel încât să obții 6 bucăți mari și subțiri. Bate carnea cu un ciocan special pentru a o fragezi și pentru a obține un strat subțire, potrivit pentru a rula. Condimentează bucățile de carne cu sare și piper, apoi unge-le cu puțin muștar.
Pe fiecare bucată de carne, așază câte o felie de cașcaval și una de șuncă presată, apoi rulează totul.
Amestecă bine cele două ouă.
Treci fiecare rulou prin făină, ouă bătut și pesmet, apoi prăjește in ulei încins, la foc potrivit. Scoate rulourile pe un platou cu hârtie de masă ca să absoarbă excesul de ulei.
Rulourile sunt gata pentru a fi savurate. Sunt delicioase!
Încearcă și rețeta de Pui Kievskaia, foarte gustos sau rețeta de Rulouri din piept de pui umplute.
Îți recomandăm și rețeta de Rulou crocant de pui umplut, o bunătate.