Scrumbie la cuptor in folie de aluminiu

de Bucataras Medi in Peste, 3 Iun 2011 | 37592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 scrumbii
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • cimbru uscat
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie la cuptor in folie de aluminiu:

Curatam si apoi spalam scrumbiile.Facem un amestec (dupa placul fiecaruia..........asta este motivul pentru care nu am scris cantitatile) din zeama de lamaie, ulei de masline, rozmarin, marar , sare si piper cu care ungem bine fiecare bucata de peste in parte atat pe exterior cat si in interior. Asezam fiecare scrumbie in parte in mijlocul unei folii de aluminiu pe care am uns-o cu ulei de masline. "Imbracam" fiecare scrumbie in folie de aluminiu si apoi le asezam pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa. Dam la cuptor si tinem circa 30 min. dupa care scoatem tava si indepartam cu grija folia de aluminiu de pe fiecare bucata de peste in parte. Lasam scrumbiile pe gratarul tavii si  dam la cuptor pentru a se rumeni frumos.

Se servesc calde, stropite cu multa zeama de lamaie(scrumbiile sunt foarte grase) si patrunjel verde taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie la cuptor in folie de aluminiu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (70)

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:08

Sylvia.....................

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:08

Ella...................

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:09

Cosmin, intradevar tare buna..................

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu amestec chinezesc