Scoici la cuptor

de giuliana in Fructe de mare, 5 Noi 2010 | 14758 vizualizari

 

o reteta foarte usoara

 

INGREDIENTE

  • 1 kg scoici
  • 50 gr pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici la cuptor:

se spala si se curata bine scoicile ,se deschid si se pun intro tava

peste scoici se presara ulei si pesmetul si o cescuta apa se dau la cuptor timp de 7-8 minute

cand devine pesmetul maro se scot si se servesc

TIPS-URI

1

se poate presara deasupra un pic de patrunjel tocat marunt (eu nu il pun pentru ca nu mananca sotul)

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Scoici Băneasa cu moluște în sos de vin