Scoici la cuptor

de giuliana in Fructe de mare, 5 Noi 2010 | 13946 vizualizari

COMENTARII (12)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:38

woow!stai langa mare?

ela 1

05.11.2010, 17:42

nu am mancat niciodata scoici

giuliana 1

06.11.2010, 08:14

multumesc nu corina eu sunt din craiova da am un verisor ce e pescar pe dunare

tonisat 1

08.11.2010, 09:43

anumite retete as dori sa le printez, dar nu reusesc....

vanilla 1

09.11.2010, 16:23

AM TRECUT LA FAV CA TOT NU STIAM CUM SE GATESC SCOICILE!!!

giuliana 1

28.11.2010, 17:19

mersi fetelor

MIUTA 1

28.11.2010, 20:08

Sylvia 1

29.11.2010, 18:50

Nu stiu cum de le-am ratat eu as mai pune putin usturoi

giuliana 1

29.11.2010, 20:15

stiu sylvia dar eu nu pun ca ii mai dau la fetita sa manance si nu ii prea place usturoiul

vero_closca 1

14.01.2011, 23:10

adry88 1

22.05.2011, 18:32

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici Băneasa cu moluște în sos de vin