Scoici cu fidea de orez

de lia maria in Fructe de mare, 5 Apr 2011 | 10104 vizualizari

 

Un meniu usor, rapid, gustos si foarte sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 300g scoici prefierte congelate
  • 150g fidea de orez
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 ardei iuti (verzi)
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 8 masline mari fara samburi
  • 2 linguri ulei masline
  • Sos de soia
  • Sos Worcester

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu fidea de orez:

 Fierbem fideaua conform instructiunilor de pe ambalaj si o scurgem de apa intr-o sita. Punem o lingura de ulei la incins, apoi calim fideaua prêt de 2-3’ amestecand-o usor. O acoperim si o pastram calda.

Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam cu apa rece si le lasam la scurs.

Curatam usturoiul si-l tocam marunt. Ceapa si ardeii ii taiem julien, iar maslinele in felii.

Intr-o tigaie incingem restul de ulei, adaugam ceapa, ardeiul si usturoiul, lasam putin sa se inmoaie apoi adaugam scoicile si maslinele. Adaugam sosurile si lasam la foc mic, sub capac 10’.

Servim scoicile imediat, asezate pe pat de fidea.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu fidea de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paella Regala