Schweinefilet-File de porc

de Cris2711 in Porc, 27 Dec 2010 | 5385 vizualizari

 

Schweinefile pregatim si cu fasole verde impaturata in sunca afumata (taiata cat mai subtire la macelarie).Fasolea este de la borcan sau doza ,gata preparata(fiarta) si se incalzeste inainte de servirea mesei impreuna cu carnea la cuptor.pofta buna tuturor.In poza se vede file porc cu fasolea impaturata in sunca,spätzle si sosul de ciuperci pe care l-am prezentat mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kilogram file de porc
  • sare
  • piper
  • Boia
  • 150 grame unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schweinefilet-File de porc:

File de porc se taie in felii de cam 3 centimetrii grosime,se dau cu sare,piper si boia pe ambele parti se bat usor cu mana.Se incinde bine untul intr-o tigaie si cand  este incins se adauga bucatile de file,sa nu se atinga una de alta si se lasa pe fiecare parte cate2,5 minute(nu mai mult).Carnea trebuie sa fie rosa,moale si suculenta.Cand sunt gata se iau din tigaie si se pun intr-o tava la cuptor la 120 grade pentru 15 minute inainte de servirea mesei:

Daca ti-a placut reteta noastra "Schweinefilet-File de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (68)

onuta 1

01.01.2011, 18:52

interesanta reteta, la multi ani

Cris2711 1

01.01.2011, 19:01

Onuta este super,mersi si pup La Multi Ani

Cris2711 1

21.01.2011, 18:49

Retetepersane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu ciolan afumat