Sarmalute in frunze de vita cu soia

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 1 Oct 2013 | 6453 vizualizari

COMENTARII (17)

Cris2711 1

01.10.2013, 19:34

trimite si la mine vreo trei

diaconta 1

01.10.2013, 19:37

ce specialitati faci tu Cleme

Dea_Dea 1

01.10.2013, 19:43

Cleme , vreu si eu doo

Bunica 1

01.10.2013, 19:46

Ai putea sa le donezi,ca tu mananci doar carne

Cris2711 1

01.10.2013, 19:51

Buni)

Constelatialeu 1

01.10.2013, 19:54

Buni le-am donat,n-au fost pentru mine si ai mei...

MotanLaOale 1

01.10.2013, 19:55

babi5 1

01.10.2013, 20:15

Rocsi 1

01.10.2013, 20:54

Sarmalute..Mmmm...

CookieMonster 1

01.10.2013, 21:12

sarmaluteeeeeeeee

laura_n 1

01.10.2013, 21:45

ce carne e aia soia? ) sunt bestial de bune

Constelatialeu 1

01.10.2013, 21:49

Burticuto,cica-i o carne tare,tare slabanoaga...

Corinuta 1

01.10.2013, 21:50

Cu soia? Cred c-am gresit adresa!

Lia_ 1

01.10.2013, 22:42

tu care esti o carnasiera, azi va purificati ?

simona72 1

02.10.2013, 12:37

Imi plac de mor in frunza de vita...da cu carnita

Sylvia 1

03.10.2013, 11:15

ce bineeeeeeeeeeeee arata !

cristi1980 1

18.10.2013, 20:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale speciale