Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor

de LUK in Porc, 6 Mai 2012 | 7994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-600gr carne tocata de porc
  • 6-7 bucati costita afumata
  • 3 verze murate de marime medie
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • o ceapa alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor:

 Ceapa se taie marunt si se amesteca  impreuna cu carnea,sarea si piperul.

Ungem cu ulei un vas de iena sau orice alt vas pe care il veti folosi pentru a fierbe sarmalele.

Luam cate o frunza de varza(o varza o pastram pentru final),ii curatam nervurile mai tari ,punem carnea in mijloc si apoi le impaturam rulindu-le si introducand capetele in interior..aici nu prea stiu sa explic tehnica.

Asezam cate un rand de sarmale apoi punem costita din loc in loc,iarasi un strat de sarmale,costita iar la final acoperim cu varza taiata marunt.Punem apa pana la jumatatea vasului iar apoi acoperim cu o folie de staniol sau cu capac si dam la cuptor pentru 3 ore la foc mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (11)

cocolina 1

06.05.2012, 22:23

bune sarmalute

LUK 1

07.05.2012, 16:27

multumesc fetelor

mamaieelena 1

08.05.2012, 00:05

mmm ce gustoase sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale traditionale