Sarmale coapte in dovleac

de ANCA in Mancaruri cu carne, 8 Oct 2009 | 19168 vizualizari

COMENTARII (33)

Gudinde 1

08.10.2009, 22:29

Aha! Deci, feelingul meu ca s-ar putea sa nu ajunga 3 ore a fost corect!


Arata splendid! Cred ca au iesit foarte bune.. Trebuie sa ma mobilizez si eu si le fac.

ramo_cata 1

08.10.2009, 22:40

am rezervat-o pentru duminica ..nu mai rezist tentatiei ..mi-ati facut o pofta[pofta] abia astept si eu sa le gust

Oana 1

08.10.2009, 22:53

Vreau si euuuuu!

ANCA 1

08.10.2009, 22:54

pai da, sor-mea, daca nu vii sa gusti!

ANCA 1

08.10.2009, 22:55

Ramo, spor la treaba, ca o sa ai nevoie! e laborioasa tare metoda asta!
Oana, e o portie acolo, in poza, special pt tine!

Mihaela 1

08.10.2009, 23:05

ma omorati fratilor cu sarmalele voastre in dovleac

Bucataras 1

08.10.2009, 23:26

bravo, anca ! concluzia mea este urmatoarea: sarmalele ar trebui pregatite clasic cam 3/4 si finalizarea sa se faca in dovleac ... astfel s-ar reduce timpul ce duce spre 3-4 ore ...

ANCA 1

08.10.2009, 23:32

mie mi-e ca se strica, se desfac, daca le muti de colo, colo, mai sunt si fierbinti...ori rabdare si ..o tuica ori in ceva obisnuit puse de la inceput

klausenburger_adica Lacrima 1

09.10.2009, 03:03

si totusi nu sunt putin cam dulci dat fiind faptul ca dovleacul e dulciu? ce gust au primit? vreau si eu una

Bunica 1

09.10.2009, 07:39

Mai mult , cred ca, preia dovleacul de la sarmale decat sarmalele de la dovleac .
Ca sa fiarba mai repede sa se puna mai putine sarmale . Dovleacul sa fie plin pe jumatate.

ANCA 1

09.10.2009, 10:22

klausenburger, am scris in final, ca nu li s-a influentat gustul de sarmale cu nimic! nu-s dulci, nu au gust de dovleac, sunt numa bune!

ANCA 1

09.10.2009, 10:23

Asa zic si eu, Buni, ar trebui sa nu fie dovleacul plin pana sus, si sa se puna apa des...

rivka 1

09.10.2009, 10:42

sAu sa puneti carne mai grasa!

cred ca astea merita facute doar pt impresionat musafirii la o masa mai speciala altfel tot metoda clasica e mai spornica....
eu as pune totusi carne mai grasa...daca le-as face, oricum e f adevarat ca arata senzationaaaaalllll...

ANCA 1

09.10.2009, 12:04

Da, Rivka, sunt senzationale pt impresionat musafirii

Miha 1

09.10.2009, 21:19

Azi mi-am "tras" si eu dovleac!

ANCA 1

09.10.2009, 22:11

Miha, spor la treaba si si rabdare cat China iti doresc!

Miha 1

09.10.2009, 22:33

Daca le fac cu carne de pui tot atatea ore tre sa stau pe langa cuptor?

ANCA 1

09.10.2009, 23:34

sincer, cred ca da, indiferent cu ce carne le faci, ptr ca nu se face varza asa usor...la mine, carnea si orezul erau aproape gata, iar varza, aproape deloc!

Miha 1

10.10.2009, 00:02

Varza oricum n-o mancam. Important sa fie carnea fiarta.

ramo_cata 1

10.10.2009, 00:07

am amanat pentru sambata viitoare ca vine sor'mea cu cumnatelul in vizita si vreau sa-i impresionez..off o sa mor de pofta pana atunci..miha spor la treaba

ANCA 1

10.10.2009, 12:38

pai va astept cu impresii, Miha si Ramo, si pe inca cineva (Gudinde) care stiu siiiigur ca le prepara azi ptr cineva drag

ANCA 1

10.10.2009, 22:33

mai sunt 2 portii, asa ca ori sari maine, ori next time!

alieli 1

02.06.2010, 18:16

arata foarte bn...

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Sheperd's Pie