Sarmale

de cati in Porc, 5 Feb 2011 | 5284 vizualizari

 

Mancarea mea preferata!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata de porc
  • o cana orez
  • un morcov 
  • o ceapa
  • o lingurita de cimbru 
  • o lingurita de marar
  • piper
  • boia de ardei
  • vegeta sau sare
  • suc de rosii
  • o varza murata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Se taie ceapa si se da morcovul pe razatoare.

Ceapa se amesteca cu niste sare ca sa se inmoaie.

Amesteca  orezul spalat cu carnea tocata,ceapa,morcovul,cimbru,marar,boia de ardei,vegeta si piper.

Se invelesc sarmalele in foi de varza murata si se aseaza in oala de lut.

Se toarna suc de rosii sau pasta de tomate cu apa si se da la foc mic,de preferat la cuptor.

Se fierb la foc foarte mic cam doua ore.

TIPS-URI

1

ceapa se amesteca impreuna cu putina sare pentru a fi moale si nu se prajeste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si cartofi cu cascaval