Saratele de sarbatoare cu susan si mac

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2013 | 12810 vizualizari

 

Am ales sa fac de Craciun niste saratele speciale pentru a intra mai bine in atmosfera sarbatorilor. Reteta e cea mai usoara, doar ca formele saratelelor sunt cele care te incanta.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj 1 kg (sunt 2 foi)
  • 1 ou
  • susan si mac pentru ornat
  • putina faina pentru formele de saratele
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de sarbatoare cu susan si mac:

Decongelam aluatul si il intindem. Nu se preseaza sub nicio forma, il lasam exact cum este in folie.

Cu ajutorul formelor date prin putina faina decupam saratelele. Le punem in tava in care am pus hartie de copt. Ungem saratelele cu oul batut si presaram susan sau mac, dupa dorinta.

Se introduce tava in cuptorul incins maxim 10 minute. Apoi facem alte saratele, pana terminam foile.

Se servesc reci. Impreuna cu o bere sunt delicioase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de sarbatoare cu susan si mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu branza si masline