Saratele de casa

de AnyCostescu in Prajituri, 6 Dec 2012 | 13411 vizualizari

 

un "desert sarat"

 

INGREDIENTE

  • 150 gr untura/margarina
  • 150 branza oaie/telemea/branza burduf
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 700 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 ling otet
  • sare
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de casa:

Se pun impreuna untura cu faina, apoi se adauga ouale si laptele. Se framanta pana se obtine o coca. Dizolvam praful de copt cu otetul si le punem peste coca, apoi punem si branza. Adaugam mac dupa preferinta, cat doriti

Se intinde pe masa o foaie si se taie fasii pe care le rasucim. Le punem la cuptor la 200 grade. Spor la treaba si pofta buna

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri Gaby